Tarieven en vergoedingen

Voor APS-therapie en andullatietherapie gelden de volgende tarieven:

Intake en eerste behandeling
(60 minuten) €65,-
Vervolgbehandeling
(45 minuten) €48,50
Set Pals-elektroden (alleen APS)
(15-20 behandelingen) €18,- per set
Ambulante behandeling
(45 minuten, gem. Renkum) €60,-

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Contante betaling na afloop van iedere behandeling. Ambulante behandelingen buiten gemeente Renkum in overleg. Afspraken die niet 24 uur voor het consult zijn geannuleerd, worden in rekening gebracht.

Kennismaken met APS-therapie of andullatietherapie? Bel voor een afspraak 06 29207321 of (026) 3340172.
Ruud Schardijn is geaccrediteerd APS-therapeut. Registratienummer BVAT 398. AGB-code: 90-047666. Praktijkcode: 90-56249.

Vergoedingen

APS-therapie is een nieuwe therapie die toch al door veel ziektekostenverzekeraars wordt vergoed. Onderstaande zorgverzekeraars vergoeden per 1 januari 2021 (gedeeltelijk) APS-behandelingen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de afgesloten aanvullende zorgverzekering. Kijk voor de specifieke polisvoorwaarden altijd op de website van de zorgverzekeraar.
  1. FBTO
  2. ONVZ
  3. PNO Zorg
  4. VvAA
  5. Zilveren Kruis

Coulanceverklaring

Zorgverzekeraars die niet in bovenstaande lijst voorkomen, vergoeden APS-behandelingen volgens de polisvoorwaarden niet. Soms is de zorgverzekeraar toch bereid een (gedeeltelijke) vergoeding te betalen, wanneer een zogenaamde coulanceverklaring samen met de factuur wordt overlegd. Schardijn Consult kan u behulpzaam zijn met het invullen van een coulanceverklaring

Disclaimer

De informatie over vergoedingen is onder voorbehoud en is aan verandering onderhevig. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Daadwerkelijke vergoeding is altijd afhankelijk van toekenning door de zorgverzekering op basis van het door u specifiek afgesloten pakket. Neem vooraf altijd contact op met uw zorgverzekering voor uw specifieke situatie.

Hervatting APS- en andullatietherapie

Schardijn Consult opent per 3 maart de praktijk weer voor APS- en andullatiebehandelingen.
In verbandlees meer

Pijnbestrijding bij Multiple Sclerose

Recent onderzoek, gericht op de behandeling van pijn bij mensen met Multiple Sclerose (MS), toontlees meer